MEMBER TOK MAT

Sabtu, 2 Mac 2013

KOLEKSI BERNILAI


Insyallah :

Medium Kewibawaan 
Menambahkan Perasaan Cinta
Bagus Buat Anak sulung
Kecergasan minda dan fokus

Kod Produk : A-TANAH
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 60






Insyallah , ini adalah sejenis akid Purba, maksudnya ia terjadi dari Fosil Binatang zaman sebelum wujudnya Nabi Muhammad SAW... 

Jenis ini berguna sebagai :

Pemagar badan

Penawar Bisa

Kod Produk : A-PURBA
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 70






Aked Perigi Ledang ini di berikan Oleh AnjasMoro Iaitu penjaga Kolam Puteri dan Perigi Mas Nyawa, Dalam telaga ni ,sapa yang pandai amik...memang boleh kaya raya la.....

Insyallah Kuat sebagai :

Pengasehan

Kekuatan Rohani Dan keilmuan

Bagus Buat Pengamal Pernafasan Maut


Kod Produk : A-PERIGI-L
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 120






Kenal Geliga Ini?..... tak kenal?.... ia hampir menyerupai Geliga Kebesaran Panglima..... Namun ia jenis Perak, bukan emas.... 

Khasiat...?... dari dulu hingga kini belum diketahui


Kod Produk : G.BESAR-PANGLIMA
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 300






Permata Misteri...that mean, i dont know ni batu apa hehehe.... tengok macam jenis Akid, tapi rasanya bukan.... entah la......

Namun agak comel dan lawa,... sapa yang pandai scan, sila scan....

Kod Produk : P-MISTERI
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 40






Aduh aduh, lawanya...hahaha.... Jed SUSU Beb, Omputeh Panggil Milk Jed .... 

Khasiatnya banyak juga berkaitan Kewibawaan, Kerezekian.... Jika anda lihat batu ni pun anda dah rasa syahdu...apatah lagi bila dah memilikinya...usah risau la akan bentuknya...kita kan ada tukang boleh canaikan bagi jadi bentuk permata cincin....

Kod Produk : JED-SUS
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 70






G.Pasir Emas... ada Videonya.... 

Insyallah , ia jenis RARE , berkhasiat dalam:

Penunduk

Penaik aura Wibawa Tinggi

Pemusnah ( boleh dijadikan Sebagai Medium Pukulan Jarak jauh )

Insyallah 


Kod Produk : G-PASIR MAS
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 210






Geliga Senduduk Puteh ( Sepasang )

Alhamdulillah, memang dapat sepasang, kono jual sepesang la..... huhu... takpa

Kod Produk : G-SENDUDUK-PUTEH
Bentuk : Geliga
MAHAR : RM 160






Kristal kursani , ini jenis kaler gelap sikit, bukan jenis Gred A, namun khasiat dan kekuatannya sama sahaja ya

Kristal + Kursani

Penyejuk + Kebal Darurat

Kod Produk : K-KURSANI
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 60















Ni jenis Rare, Uratnya Bewarna Merah, Bukan Oren seperti kebiasannya..... 

Peminat Cendera Tahu bahawa jenis ini adalah jenis spesis rare, item super duper rare.... 

Kod Produk : CENDRA API
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 300






Aked Lumut Banding...... Alhamdulillah lawa kan?....

Berkhasiat dalam :

Penyejuk

Pengasehan

Wibawa diri

Ia hampir menyerupai Mani gajah, ada yang kata ia Mani gajah Super... Kepala Hotak Die hahahaha... Adeh adeh..... jangan marah akan kekasaran Bahase Tok.... terkadang kena spontan juga agar meriah


Kod Produk : AL-BANDING
Bentuk L Permata
MAHAR : RM 150


TAMAT ITEM MALAM INI...... ITEM SIDA BUANA TOK BELUM SEMPAT MASUKKAN, ADA TAMU...JAP YEE


ITEM BIDA AKAN MASUK ESOK PAGI YA....INSYALLAH

32 ulasan:

  1. Balasan
    1. memandangkan masa yg tn & sy lock masa yg sama,,, hurmm xmngapa lh dgn ikhlas saya lepaskn pd tn ingenieur baru...orait tn...

      Padam
    2. Terima kasih tn nur faizal

      Padam
    3. Status: Successful
      Reference number: 1769997758
      Transaction date: 02 Mar 2013 22:59:54
      Amount: RM160.00
      To Open 3rd Party Account : 551016691626
      Account Holder Name : MY GEMSTONE

      Padam
    4. Assalamualaikum wr.wb saya andy ingin berbagi cerita kepada anda bahwa dulunya saya ini cuma seorang pengamen jalanan yang pendapatannya tidak seberapa,buat makan saja nda cukup apalagi untuk beli obat buat ibu saya karna belakangan ini ibu saya lagi sakit sakitan jadi saya harus membantin tulang buat ibu saya dan adik saya karna bapak kami pergi meninggalkan kami entah kemana,,saya dapat nomor MBAH KABOIRENG dari teman saya..awalnya sih saya ragu tapi nda ada salahnya juga saya coba karna sudah banyak paranormal yang saya hubungi tapi tidak ada yang berhasil malahan cuma uang saya aja yang terkuras habis dan akhirnya saya menghubungi MBAH KABOIRENG dan mengikuti 4D nya yaitu {8001} dan alhamdulillah berhasil..!!! Kini kehidupan kami sudah tidak seperti dulu lagi dan akhirnya saya juga sdh punya usaha sendiri dan bagi anda yang ingin seperti saya silahkan HBG 0823=2221=2111 MBAH KABOIRENG nomor ritual MBAH KABOIRENG meman benar2 100% tembus.
      *****=====*****=====*****=====*****====*****=====*****=====*****=====
      —————————————————————————————–

      Assalamualaikum wr.wb saya andy ingin berbagi cerita kepada anda bahwa dulunya saya ini cuma seorang pengamen jalanan yang pendapatannya tidak seberapa,buat makan saja nda cukup apalagi untuk beli obat buat ibu saya karna belakangan ini ibu saya lagi sakit sakitan jadi saya harus membantin tulang buat ibu saya dan adik saya karna bapak kami pergi meninggalkan kami entah kemana,,saya dapat nomor MBAH KABOIRENG dari teman saya..awalnya sih saya ragu tapi nda ada salahnya juga saya coba karna sudah banyak paranormal yang saya hubungi tapi tidak ada yang berhasil malahan cuma uang saya aja yang terkuras habis dan akhirnya saya menghubungi MBAH KABOIRENG dan mengikuti 4D nya yaitu {8001} dan alhamdulillah berhasil..!!! Kini kehidupan kami sudah tidak seperti dulu lagi dan akhirnya saya juga sdh punya usaha sendiri dan bagi anda yang ingin seperti saya silahkan HBG 0823=2221=2111 MBAH KABOIRENG nomor ritual MBAH KABOIRENG meman benar2 100% tembus.

      Padam
  2. Balasan
    1. Payment Done
      date ; 2/03/13
      time ; 23:45pm
      item : 2P 11A, DASAR TASEK x2 , B-KURSANI RAW3, GK'LAKSAMANA 1A, A-TANAH...
      total rm930

      Padam
    2. Payment Done
      date ; 2/03/13
      time ; 23:45pm
      item : 2P 11A, DASAR TASEK x2 , B-KURSANI RAW3, GK'LAKSAMANA 1A, A-TANAH...
      total rm930

      Padam
  3. Balasan
    1. as salam tuan...kalau tetiba x jadik amik..pas kat saya ya..

      Padam
    2. Mintak maaf tok , outstation hari nie baru berkesempatan tuk buat pembayaran tuk a-perigi-l ngn g.dasar tasik...
      Reference Number : PAY+RIBMBB20130305153
      Transaction Status : Successful
      Basic Savings Account
      Beneficiary Details
      Beneficiary Account Number : 551016691626
      Beneficiary Name : MY GEMSTONE
      Receiving Bank : MAYBANK BERHAD
      Account Type : Current/ Savings Account
      Payment Details
      Amount (RM) : 140.00
      Transaction Date, Time : 05-Mar-2013 09:34:10 AM

      Padam
    3. mintak maaf tuan norraimi, yang nie bini keney...

      Padam
  4. Balasan
    1. Transfer - RM70.00 successful
      Date - 02 Mac 2013
      Time - 23:16:20
      RN - 1770004518

      Padam
  5. Balasan
    1. Wah...menerkam juga nampaknya leo...hihihi. ..tahniah leo...

      Padam
    2. Huhuhu.. Tenkiu Tn Zack.. Ingtkn xde rezeki Leo pd mlm ni sbb td pas mgrib td leo keluar.. Ada hal skit.. Smpi je kt rmh bkk laa Blog Tok ni.. Ada laa item misteri & rare.. Mmg leo terkam laa.. Huhuhu... Meooooow.. :-)

      Padam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak sempat lock...hehee tahniah kawan kawan...

      Padam
  7. Mencelah sikit....

    Kepada peserta Kem Sungai Gabai, tuan boleh membuat bayaran ke akaun mygemstone dan msg kan maklumat pembayaran kpd pengurus kem atau tokmat/Alisya....

    Taikh tutup adalah 6 Mac 2013

    Kepada yang telah membayar, terima kasih.

    Lawati http://jelajahmistik.blogspot.com

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. Payment Sent (Unique Transaction ID5LT10166AF6125151)


      Padam
  9. Melepassss GKP...sobsobsob

    BalasPadam

Setiap komen anda di rekodkan di dalam sebuah sistem langganan kami beserta Peta GEO. Harap Maklum